Search

szabadság (főnév) korlátok nélküli, ideális állapot

Napok óta nyugtalan vagyok és nem találom a helyem.

Olvastam egy cikket, ahol egy lány pont arról beszélt, ami az én diplomamunkámat is elindította 2018-ban. Amikor engem az érdekelt, hogy oké hogy nap mint nap szép képeket készítek, de ennyi lenne? Nincs semmi értelme, csak szép? Mármint persze ezt lesarkítva értem, hiszen csodálatos emlékeket és örömet okozok az embereknek. Mégis, nehéz megtalálni az egyensúlyt a művészet és a szolgáltatás közt. Add azt amire az embereknek szüksége van, ami eladható, de közben pedig maradj önazonos.

Meg szeretném mutatni ki vagyok, hogy mit gondolok erről a világról, hogyan fejezem ki önmagam. Akarok beszélni politikáról, vágyakról, tettekről, fájdalomról és szeretetről.

Ezért úgy gondoltam, hogy a privát @gerencsergreta oldalamon kezdem el ezt a fotónaplót építeni.

Amit az első anyagommal szeretnék elindítani.

A szabadság mivoltáról szól. Nem rég léptem ki egy párkapcsolatból, életem leghosszabb párkapcsolátából (szószerint), és elgondolkodtam ezen.

Szabadság-e az ha egyedül vagy? Vagy csak valaki mellett találhatod meg a nyugtató szabadság érzetét? A szabadság ha belegondolunk, mennyire ijesztő? Általában pozitív jelzőkkel ruházzuk, biztosan az? A szabadság érzetből mikor jutunk el a magányhoz? Vannak emberek akik nem tudják mi a szabadság? Vannak emberek akik tudják? Mit éreznek? Mikor tudatosul bennük?

szabadság (főnév)

Korlátok nélküli állapot, amely egy ideális helyzet.

(A teljes fotóanyagot, hamarosan láthatjátok.)

45 views0 comments